top of page

Aktiviteetit Opintolassa ja lähialueilla.

Opintola sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä ja toivommekin, että asiakkaamme vierailevat puutarhassamme ja lähialueen luonnossa. Puutarhassa kävely täydessä hiljaisuudessa ja puhtaassa ilmassa rauhoittaa mieltä vuodenajasta riippumatta, mutta osa muista aktiviteeteista on vuodenajasta riippuvaisia. Sauna ja lumiuinti sisältyvät aina huoneen hintaan.

Opintolan aktiviteetit: (kaikki välineet maksutta, mutta tiedustele saatavuus etukäteen.)

- Pyöräily

- Erilaiset ulkopelit kuten sulkapallo, tikanheitto ja petankki.

- Karaoke ja piano

Opintolan aktiviteetit, jotka lisämaksusta:
- Luontoreitit oppaan kanssa.

Lähialueen aktiviteetit:

- Luontoreitit (mm. Parra ja Kurjen kierros)

- Uinti (Viiatti, Säläisjärvi ja Teuvan uimahalli - myös kuntosali)

- Hiihto (Parra ja Kylän keskustassa oleva pururata)

- SnowPark Parra

- Teuvan pyörämuseo

- Teuvan kirkko (Tove Janssonin maalaama alttaritaulu)

- BotniaRing

Muuta tekemistä ja lisätietoja kuntien ja kaupunkien nettisivuilta: Teuva, Kurikka (Jurva), Kauhajoki, Vaasa ja Seinäjoki.

 

 

Kokous- ja juhlatilat on kunnostettu kahdesta vanhasta luokkahuoneesta päärakennuksen alakerrassa. Yläluokkaan mahtuu kokoustamaan luokkahuonemallissa 30 henkilöä. Yläluokan opettajankoroke säilytettiin, joten sitä on helppo käyttää esiintymislavana juhlissa. Käytettävissänne ovat muun muassa videotykki, tietokone, fläppitaulu ja piirtoheitin. Internet-yhteys on 10/10mb valokuituliittymä.

Käytettäessä juhlatilana ylä- ja alaluokkia yhdessä, pöytiin mahtuu ruokailemaan 70 henkilöä. Nykyään Opintola on kuuluisa kokkimme valmistamista maukkaista ruoista. Varsinkin alusta loppuun itse tehty palapaisti on asiakkaiden ylistämää herkkua. Voimme valmistaa ruuat tai vaihtoehtoisesti voitte vuokrata myös keittiön, jossa voitte valmistaa ruuat itse tai käyttää toista catering-palvelua.

Kokous- ja juhlatilat

bottom of page